KYK Sonuçları

kyk burs başvurusu 2015

Başbakanlık Bursu Nasıl Alınır



Üniversite okuyan öğrenciler için en önemli burslardan biri başbakanlık bursu..geri ödemesi olmayan karşılıksız verilen başbakanlık bursunu kimler alabilir,başbakanlık bursu nasıl alınır,,Başbakanlık bursu üniversite okuyacak olan ve ailesinin maddi durumu iyi olmayan başarılı öğrenciler için devlet tarafından verilen maddi bir burstur.

Devamını oku

2014 -2015 Kyk Burs Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak



Kyk kredi yurtlar kurumu tarafından her sene üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burs için başvurular 2014 -2015 eğitim öğretim yılı için 22 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında yapılacak

Kyk 2014 Burs Başvurusu için tıklayın

kyk bursu ve kyk kredisi alacak öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması gerekmektedir..başvuru tarihlerini kaçırdıgınız taktirde başvuru için ek süre verilmeyecektir..

Devamını oku

Burs Kuyruğundaki Öğrenciler Ateş Yakarak Isındı

Kayseri'nin Talas ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ücretleri için öğrenciler banka önünde uzun kuyruk oluşturdu. Soğuktan üşüyen öğrenciler ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

Burs ücreti almak için bekleyen öğrencilerin oluşturduğu uzun kuyruk çileye dönüştü. Kar yağışı ve soğuk havada saatlerce beklemek zorunda kalan öğrenciler bankanın hemen yanında bulunan esnaflar sahip çıktı. Ülkü Ocakları Şubesi de öğrencilerin ısınmaları için kapılarını açtı. Esnaf, kuyrukta bekleyip soğuktan etkilenen öğrencilere tek tek çay ikramında bulundu. Üşüyen öğrenciler ise ısınmak için Ülkü Ocakları Şubesi'ne davet edildi.

Ateş yakarak ısınmaya çalışan öğrenciler uzun süre kuyrukta bekledikten sonra burslarını almanın sevincini yaşadı.

(CİHAN)

Devamını oku